Direct reserveren

Telefoonnummer:

06-29532635 of  06-27481315
E mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of vul het reserveringsformulier in.

 

souterrain

 

 

 Panorama

Het verhaal van B & B Swaluwskiek

Er stond een oud huisje op een dijkje. Het stond al jaren te koop. Een echte opknapper.
Voorheen woonde er een molenaar met zijn gezin. De kinderen gingen de deur uit en de molenaar overleed.

De molenaarsvrouw werd te oud en kon er niet meer blijven wonen.
Wat er over bleef was een gedateerd pand op een prachtige locatie.

Het was juist deze locatie die de aandacht trok van Antoon. Na jaren in een rijtjeshuis gewoond te hebben wilde hij graag in een omgeving wonen waar rust, ruimte en vrijheid de boventoon voerde. Antoon besloot dit huis te kopen en hij begon aan een jarenlange verbouwing. Met liefde en plezier werkte hij er dagelijks aan.

Inmiddels samen met Monique, genoten zij beiden van deze prachtige locatie.
Blikkend vanaf het terras zagen zij de talloze vogels die zich te goed deden aan alles wat op het land te vinden was. Ieder seizoen weer andere.
Mijmerend in de stoel bedachten ze hoe ze verder zouden gaan. Hoe leuk zou het zijn om andere mensen ook te laten genieten van deze prachtige plek?

Het idee voor een B & B was geboren. Met dit idee borrelden er direct allerlei vragen op.
De ruimte, verbouwing, tijd etc. Het zou een flinke investering worden. Zouden ze het doen of niet? Hoe leuk zou het zijn om mensen te ontvangen, steeds weer nieuwe enthousiaste mensen. De knoop werd doorgehakt.

De klus ervaring van Antoon kwam goed van pas.
Als maatstaf namen zij hun eigen reiservaring. Ze bedachten bij alles wat zij zelf graag zouden willen als ze hier zouden komen logeren. Een goed bed, een heerlijke douche en voldoende privacy.

Vrienden die langs kwamen lieten zij kennis maken met de mooie omgeving. Ze namen ze mee de Biesbosch in en lieten ze kennis maken met de oude steden in de omgeving. Wat hen opviel, was dat ze steeds terug kregen, dat het zo heerlijk ontspannend was en dat ze zo genoten hadden van hun tijd.
Als natuurliefhebbers sloten zij zich aan bij de gastheren van het Nationaal Park De Biesbosch. Hier konden ze kennis op doen om hun gasten van het juiste advies te kunnen voorzien.

Ze deelden hun visie en plannen met de mensen om hen heen en kwamen zo dingen tegen waar zij zelf niet aan gedacht hadden. Ze kregen van alle kanten hulp aangeboden. De buurvrouw bouwde een website en een neef zorgde voor de vindbaarheid daarvan.

In de zomer van 2012 is B& B Swaluwskiek open gegaan. De 1e gasten (uit Italië) konden het openingsfeest meevieren. B & B Swaluwskiek bleek zo’n succes dat ze besloten om een 2e kamer te maken. Deze is precies 5 jaar later in gebruik genomen.

Geboren uit een droom, gebouwd met liefde, toewijding en inzet is B & B Swaluwskiek een paradijsje geworden. Een fantastische plek, heerlijk om te vertoeven en bestemd om U te laten genieten van het goede Brabantse leven zodat u hierna met een heerlijk,ontspannen en tevreden gevoel weer verder kunt gaan…..

Nu ruim twaalf jaar later , met de nodige update's en ervaringen ,is het nogaltijd een goede keus.

 

 

 

 

 

Horeca in de buurt

Een heerlijk hapje eten of glaasje drinken vanuit onze B&B of na een dagje Biesbosch.

Klik hier voor tips!

Wij zijn gastheer van het

Nationaal Park de Biesbosch